Rüyada firavunun cesedini görmek

Rüyada firavunun cesedini görmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, güveninin artacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada firavunun cesedini gördüyseniz:

  • Alacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir.

Rüyada firavunun cesedini görmek gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mısır firavunları görmek arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalettir.

Rüyada firavun faresi görmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, derdin sona ereceğine inanılır.

Rüyada firavun mezarı görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada firavun öldürmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada firavunla savaşmak işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına işarettir.

Rüyada firavun resmi görmek canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çözümlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada mısır firavunu görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, psikolojik olarak düzeleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments