Rüyada firavun resmi görmek

Rüyada firavun resmi görmek yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulur.

Rüyada firavun resmi gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmek istiyor olabilirler.

Rüyada firavun resmi görmek kısmetinin bollaşacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada firavun mezarı görmek insanlarla iç içe olacağına, işlerini büyüteceğine işarettir.

Rüyada mısır firavunu görmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada mısır firavunları görmek uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, dinamik ve neşeli duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada firavunun cesedini görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, kişinin malını kaybedebileceğine alamet etmektedir.

Rüyada firavun öldürmek çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada firavun faresi görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kendisini eve kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada firavunla savaşmak kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments