Rüyada firavun mezarı görmek

Rüyada firavun mezarı görmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine inanılır.

Rüyada firavun mezarı gördüyseniz:

  • Hassas bir karar almadan önce duygularınızı göstermemenizde fayda var.

Rüyada firavun mezarı görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada firavun faresi görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada mısır firavunu görmek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına yorulur.

Rüyada firavunla savaşmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine rivayet eder.

Rüyada mısır firavunları görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada firavun öldürmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, hayallerinin de yarım kalacağına işaret eder.

Rüyada firavun resmi görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada firavunun cesedini görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments