Rüyada firavun faresi görmek

Rüyada firavun faresi görmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, talihin yüzlerine güleceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada firavun faresi gördüyseniz:

  • Belli konularda ardınıza bakmadan ilerlemek, belli adımlar atmak ya da girişimlerde bulunmak konusunda çekinceleriniz olabilir.

Rüyada firavun faresi görmek aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada firavunun cesedini görmek doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada firavunla savaşmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işarettir.

Rüyada mısır firavunu görmek aydınlanacağına, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada firavun mezarı görmek yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada firavun öldürmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mısır firavunları görmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada firavun resmi görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments