Rüyada fener ışığı görmek

Rüyada fener ışığı görmek bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine tabir olunur.

Rüyada fener ışığı gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilirsiniz.

Rüyada fener ışığı görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yanan fener görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilek feneri görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına işarettir.

Rüyada fener alayı görmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fener almak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta fener yakmak kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada fenerbahçe forması görmek ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fener yakmak hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments