Rüyada dilek feneri görmek

Rüyada dilek feneri görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kendi tecrübelerini aktararak kişiyi ticaret hayatına hazırlayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilek feneri gördüyseniz:

  • Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Rüyada dilek feneri görmek maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çok kolay bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada fener yakmak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada fenerbahçeyi görmek zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yanan fener görmek sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına işarettir.

Rüyada fenerbahçe bayrağı görmek eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada deniz feneri görmek hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine işarettir.

Rüyada el feneri almak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta fener yakmak çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments