Rüyada fener alayı görmek

Rüyada fener alayı görmek her zaman çok üzgün olacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına alamet eder.

Rüyada fener alayı gördüyseniz:

  • Deneyimlerinizi anımsayın.

Rüyada fener alayı görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada tören alayı görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalettir.

Rüyada dügün alayı görmek ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arşı alayı görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker alayı görmek başarı elde edeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine alamet eder.

Rüyada alaycı gülmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine delalet eder.

Rüyada biriyle alay etmek rekabet edebilme gücünün artacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına işarettir.

Rüyada şeytanla alay etmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments