Rüyada felçli birinin yürüdüğünü görmek

Rüyada felçli birinin yürüdüğünü görmek zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, itibar göreceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada felçli birinin yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Kim ne düşünürse düşünsün aldırmayın.

Rüyada felçli hastanın yürüdüğünü görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada felçli birinin yürüdüğünü görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalettir.

Rüyada birini felç görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin felç olduğunu görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin felç olduğunu görmek başına uğursuz olayların geleceğine, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine inanılır.

Rüyada felçli birine yardım etmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, dünya malı edinerek rahata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini felç olarak görmek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments