Rüyada felçli birine yardım etmek

Rüyada felçli birine yardım etmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada felçli birine yardım etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yaptıkları hesapların yanlışlığını veya ne kadar mantıksız planlar yaptıklarını yüksek sesle dile getirmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada felçli birine yardım etmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada felçli kadın görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalettir.

Rüyada birinin felç geçirdiğini görmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada akrabanın felç olduğunu görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşını felç görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına işarettir.

Rüyada bacaklarının felç olduğunu görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne felç gelmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada yüzü felç olmak bundan güç ve cesaret alacağına, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments