Rüyada birini felç olarak görmek

Rüyada birini felç olarak görmek dileklerin gerçekleşeceğine, bol bol hayır duası alınacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada birini felç olarak gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımlar, bilgi paylaşımları, zaman ayırmak v.b şeyler önemli bir konuda size faydalı olabilir.

Rüyada felç kalmak hüsrana uğratacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini felçli görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, işlerindeki bereketin kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada annenin felç olduğunu görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne felç gelmek mal ve varlık sahibi olacağına, kazancının günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada yüzün felç olduğunu görmek elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüz felci geçiren birini görmek rızkında ve malından olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada babasının felç olduğunu görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine işarettir.

Rüyada kolunun felç olduğunu görmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments