Rüyada başka birinin felç olduğunu görmek

Rüyada başka birinin felç olduğunu görmek en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, kazancının katbekat artacağına alamet eder.

Rüyada başka birinin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Arada bir onları dürtmeniz iyi olabilir.

Rüyada başka birini felçli görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin felç olduğunu görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yüzün felç olduğunu görmek sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada felçli hasta görmek güzel günler geçireceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annemi felçli görmek yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunun felç olduğunu görmek kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada felçli birini görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini felç görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments