Rüyada sevdiğinin felç olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin felç olduğunu görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, evine haciz geleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konular olumlu ilerleyebilir.

Rüyada sevdiğinin felç olduğunu görmek aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini felçli görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada felçli insan görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir insanı felçli görmek zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine inanılır.

Rüyada birinin yüz felci olduğunu görmek yol yordam öğretileceğine, ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kendini felç olmuş görmek tartışmaların sonlandırılacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini felçli görmek aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, sorunlar altında ezileceğine işarettir.

Rüyada kendini felc görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, zorlukları atlatacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments