Rüyada ağzın felç olduğunu görmek

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada ağzın felç olduğunu gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bir kişi sizi rekabet ortamına çekebilir.

Rüyada ağzının felç olmak yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek hastalıkların biteceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzının felç olduğunu görmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, yeni duygular tadacağına alamet eder.

Rüyada ağzı felç olmak daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakları felç olmak yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada felç olmuş birini görmek sağlık içinde yaşanacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını felçli görmek kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin felç olduğunu görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments