Rüyada felçli hastanın yürüdüğünü görmek

Rüyada felçli hastanın yürüdüğünü görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine yorulur.

Rüyada felçli hastanın yürüdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Rüyada felçli hastanın yürüdüğünü görmek benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada felçli hastanın iyileştiğini görmek sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada felçli hasta görmek bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine yorulur.

Rüyada felçli birinin yürüdüğünü görmek kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, zafer ve zenginlik getireceğine delalettir.

Rüyada hasta birinin yürüdüğünü görmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına delalettir.

Rüyada yatalak hastanın yürüdüğünü görmek büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada hasta çocuğunun yürüdüğünü görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine inanılır.

Rüyada hastanın yürüdüğünü görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments