Rüyada birini felç görmek

Rüyada birini felç görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, ruhen güzelleşeceğine, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada birini felç gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu korumalısınız.

Rüyada yüzünün felç geçirdiğini görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, güzel günler için yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yüz felç geçirmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına tabir olunur.

Rüyada akrabanın felç olduğunu görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğini felçli görmek attığı her adımı düşüneceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada felçli birinin yürüdüğünü görmek başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, geçiminin zor hale geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin yüz felci geçirdiğini görmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına yorulur.

Rüyada başka birinin felç olduğunu görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, rızkın gittikçe azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada felçli birini görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments