Rüyada felaketten kurtulmak

Rüyada felaketten kurtulmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, riske atılacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, yersiz yere suçlanacağına işarettir.

Rüyada felaketten kurtulmak gördüyseniz:

  • Herşey sizi sinirlendirebilir veya moralinizi bozabilir.

Rüyada felaketten kurtulmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına işaret eder.

Rüyada bir felaketten kurtulmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına inanılır.

Rüyada hortum felaketi görmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada yangın felaketi görmek ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz felaketi görmek hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada felaketten kaçmak yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kendisine olan güveninin artacağına işaret eder.

Rüyada sel felaketi görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments