Rüyada deniz felaketi görmek

Rüyada deniz felaketi görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, nice noksanlık içinde olduğuna, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, hep yerinde sayacağına delalettir.

Rüyada deniz felaketi gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygularınızı ifade edebilmeniz çok zordur.

Rüyada deniz felaketi görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, anlaşmalardan cayılacağına işarettir.

Rüyada doğa felaketi görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, görgülü ve kültürlü olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangın felaketi görmek amaçlarına ulaşacağına, günahların da affolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada felaketten kaçmak ters giden işlerin normale döneceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına tabir olunur.

Rüyada su felaketi görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, huzurunun artacağına yorulur.

Rüyada sel felaketi görmek girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada felaketten kurtulmak ümitlerinin son bulacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments