Rüyada felaketten kaçmak

Rüyada felaketten kaçmak sinirlerinin yıpranacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, sevinçli haberler alınacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, yenisinin başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada felaketten kaçmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda size yardımcı olabilecek kişiler söylediklerinizi dinlemek isteyebilir.

Rüyada felaketten kaçmak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada su felaketi görmek torunlarına dahi yeteceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bir felaketten kurtulmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada felaketten kurtulmak fakir çocukları giydireceğine, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada hortum felaketi görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Rüyada doğa felaketi görmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine inanılır.

Rüyada deniz felaketi görmek iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments