Rüyada yangın felaketi görmek

Rüyada yangın felaketi görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın felaketi gördüyseniz:

  • Herkes sizi takip edebilir.

Rüyada yangın felaketi görmek hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak doğru kararların alınacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine inanılır.

Rüyada doğa felaketi görmek sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına inanılır.

Rüyada felaketten kurtulmak bir takım sorunlarla karşılaşacağına, kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada bir felaketten kurtulmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sel felaketi görmek sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada su felaketi görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına yorulur.

Rüyada hortum felaketi görmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments