Rüyada sel felaketi görmek

Rüyada sel felaketi görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sel felaketi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri memnun etmek için çok hızlı değişiklikler yapmaktan kaçının.

Rüyada sel felaketi görmek müjdeli haberler alınacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma delalet eder.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada doğa felaketi görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir felaketten kurtulmak arabasını ve toprağının olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada felaketten kurtulmak çok rahat edeceğine, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada felaketten kaçmak borcunun da hafifleyeceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hortum felaketi görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada deniz felaketi görmek kısmetlerinin çoğalacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments