Rüyada bir felaketten kurtulmak

Rüyada bir felaketten kurtulmak sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, kötü karakterli bir kadına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine işaret eder.

Rüyada bir felaketten kurtulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler gayretlerinizi saygıyla karşılıyor.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir felaketten kurtulmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada felaketten kurtulmak sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, mevlit okutacağına işaret eder.

Rüyada su felaketi görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına delalettir.

Rüyada deniz felaketi görmek işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına işaret eder.

Rüyada sel felaketi görmek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada felaketten kaçmak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hortum felaketi görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments