Rüyada açık yeşil kurbağa görmek

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek hızlanacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada açık yeşil kurbağa gördüyseniz:

  • Çocuk sahibi olmak isteyen çiftler çocuk sahibi olabilirler veya çocuğu olanların çocuklarıyla ilgili gelişmeler yüzlerini güldürebilir.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet eder.

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil kurbağa görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, maddi açıdan ferahlamaya tabir olunur.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, sorunların bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments