Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, işlerinden feragat edeceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada küçük yeşil kurbağa gördüyseniz:

  • Karşılaşabileceğiniz sorunları kaçınılmaz olarak kabul edebilirseniz fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına işaret eder.

Rüyada küçük kurbağa görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine alamet eder.

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, özlemlerini bitireceğine delalettir.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek fakir fukaraya yardım edileceğine, hayallere kavuşulacağına inanılır.

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine yorulur.

Rüyada büyük yeşil kurbağa görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalettir.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments