Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına yorulur.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu gördüyseniz:

  • Romantik planlar kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yavru kurbağa görmek hayattan her istediğini alacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurbağa yavrusu görmek kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek aile içinden birinin gurbete çıkmasına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına delalettir.

Rüyada yeşil kurbağa görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments