Rüyada yeşil kurbağa görmek

Rüyada yeşil kurbağa görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, beğenilen işlere imza atacağına, yeni bir araba satın alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kurbağa gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi arttırmanın yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına alamet eder.

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil kurbağa yavrusu görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli kurbağa görmek sevap işlemek için uğraşacağına, geleceğinin parlak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde yeşil kurbağa görmek insanları kıracağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kurbağa yakalamak işinin gücünün rast gideceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil büyük kurbağa görmek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil kurbağa görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments