Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek çok zor bir yoldan geçeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, işlerin günden güne artacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.

Rüyada zıplayan yeşil kurbağa görmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine inanılır.

Rüyada zıplayan kurbağalar görmek evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına yorulur.

Rüyada zıplayan kurbağa görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada suda zıplayan balık görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, kendi çok iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada zıplayan çekirge görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zıplayan kertenkele görmek ikinci bir şans vereceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zıplayan bebek görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments