Rüyada fareye bastığını görmek

Rüyada fareye bastığını görmek herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, stresinin çoğalacağına, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fareye bastığını gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir, imajınızı korumalısınız.

Rüyada evini fare bastığını görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, çok zor bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi fare bastığını görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareye bastığını görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evini sel bastığını görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada cin bastığını görmek kulluk görevini ihmale edeceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada cam kırıklarına bastığını görmek verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada mutfağı su bastığını görmek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi kedi bastığını görmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments