Rüyada evini sel bastığını görmek

Rüyada evini sel bastığını görmek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, evlat sahibi olacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine alamet eder.

Rüyada evini sel bastığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Rüyada evinin sel bastığını görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada evini sel bastığını görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yeri sel bastığını görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi sel bastığını görmek her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine alamet eder.

Rüyada sel bastığını görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalettir.

Rüyada evini fare bastığını görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, alnına sürülen lekeden allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işarettir.

Rüyada evin su bastığını görmek iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada evine su bastığını görmek çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments