Rüyada evi kedi bastığını görmek

Rüyada evi kedi bastığını görmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, evliliğinde mutlu olacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına yorulur.

Rüyada evi kedi bastığını gördüyseniz:

  • Sözlerini yerine getirmekte zorlanan değil, zorlanmayan kişilere güvenerek hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada evi kedi bastığını görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına delalettir.

Rüyada evi sinek bastığını görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine delalettir.

Rüyada bir evi su bastığını görmek dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına inanılır.

Rüyada evi fare bastığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, hem hayatının kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evi su bastığını görmek çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada evi karınca bastığını görmek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına yorulur.

Rüyada evi temiz su bastığını görmek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulur.

Rüyada evi böcek bastığını görmek böylece çok büyük başarılar kazanacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments