Rüyada cam kırıklarına bastığını görmek

Rüyada cam kırıklarına bastığını görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada cam kırıklarına bastığını gördüyseniz:

  • Farklı kültürlerden gelen kişilerle bir araya gelmeniz yeni bir yönde ilerlemenize neden olacak kararlar almanızı sağlayabilir.

Rüyada cam kırıklarına bastığını görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada her yerin su bastığını görmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boka bastığını görmek sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada eve su bastığını görmek iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada evini sel bastığını görmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, hayırlı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir evi su bastığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına, harcama gücünün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments