Rüyada evini fare bastığını görmek

Rüyada evini fare bastığını görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, onu cesaretlendireceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, elindeki imkanların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada evini fare bastığını gördüyseniz:

  • Duygularınızdaki bir değişiklik beklenmedik sürprizlere sebep olabilir.

Rüyada evini fare bastığını görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evi fare bastığını görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine alamet eder.

Rüyada fareye bastığını görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin su bastığını görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına delalettir.

Rüyada başkasının evini su bastığını görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, ortalığın karışacağına yorulur.

Rüyada birinin evini su bastığını görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının evini su bastığını görmek ticarete adım atacağına, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine tabir olunur.

Rüyada evini sel bastığını görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments