Rüyada cin bastığını görmek

Rüyada cin bastığını görmek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, borçlarının hafifleyeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına tabir olunur.

Rüyada cin bastığını gördüyseniz:

  • Fazla gösterişçi olabilirsiniz.

Rüyada cin bastığını görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine rivayet eder.

Rüyada evi karınca bastığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına delalet eder.

Rüyada bir yerin su bastığını görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada fareye bastığını görmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, sorunlarının da çözüleceğine delalet eder.

Rüyada evini temiz su bastığını görmek kötülüklerden uzak kalacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına işarettir.

Rüyada evini sel bastığını görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada toprağa bastığını görmek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine delalettir.

Rüyada birinin ayağına bastığını görmek hayatının güzelleşeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments