Rüyada kedi ve beyaz fare görmek

Rüyada kedi ve beyaz fare görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kedi ve beyaz fare gördüyseniz:

  • Bakın bunu değerlendirin.

Rüyada beyaz fare ve kedi görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada kedi ve beyaz fare görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına delalettir.

Rüyada fare kedi görmek büyük bir karar verileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kedi fareyi yerken görmek ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek canını ve malını garanti altına alacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına rivayet eder.

Rüyada farenin kediyi öldürmek zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments