Rüyada kedi ve fareler görmek

Rüyada kedi ve fareler görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, yaşama hevesinden olacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada kedi ve fareler gördüyseniz:

  • Uzun zamandır planladığınız amaçlarınıza ulaşmanın yolu açılıyor.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, dünya malı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediye fare görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına tabir olunur.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek malını ve parasını kaybedeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kedi ve fare görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına delalettir.

Rüyada kediyi fare yerken görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, ticari anlamda yön değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi köpek ve fare görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments