Rüyada farenin kediyi yediğini görmek

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Rüyada farenin kediyi yediğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda da yaptıklarınızın sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz.

Rüyada farenin kediyi yediğini görmek zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına delalet eder.

Rüyada kedi fareyi yediğini görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada fare pisliği yediğini görmek etrafındaki insanlara allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare eti yediğini görmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının fare yediğini görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına inanılır.

Rüyada başkasının fare yediğini görmek imkânsızı başaracağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına inanılır.

Rüyada farenin yemek yediğini görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, maddi açıdan zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin fare yediğini görmek ettiği bütün duaların kabul olacağına, kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments