Rüyada fare kedi görmek

Rüyada fare kedi görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına alamet eder.

Rüyada fare kedi gördüyseniz:

  • Planlar aniden değişebilir, uyum sağlanması gerekiyor.

Rüyada siyah kedi ve fare görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine alamet eder.

Rüyada ölü fare ve kedi görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına tabir olunur.

Rüyada kedi gibi fare görmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi ağzında fare görmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi öldürdüğünü görmek zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde fare ve kedi görmek insan sevindireceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada kediler ve fareler görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments