Rüyada kedi ağzında fare görmek

Rüyada kedi ağzında fare görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, derdin sona ereceğine, gittiği yolda muvaffak olacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, zamandan da kar edeceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kedi ağzında fare gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren olumlu gelişmeler veya bir değişiklik iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada kedi ağzında fare görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe tabir olunur.

Rüyada fareyi ağzına almak yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine delalet eder.

Rüyada ağlayan fare görmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağzından fare çıkarmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzında fare görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına işarettir.

Rüyada ağzına fare girmek siparişlerinin çoğalacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına delalettir.

Rüyada ağzından fare çıktığını görmek hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments