Rüyada fareyi yiyen kedi görmek

Rüyada fareyi yiyen kedi görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalet eder.

Rüyada fareyi yiyen kedi gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasındasınız.

Rüyada kedi görünümlü fare görmek berekete ve zenginliğe ulaşacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına yorulur.

Rüyada fare yiyen kedi görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediye fare görmek işlerini tek başına yöneteceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde kedi ve fare görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada kedinin fare yakaladığını görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kedi ve fareler görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin kediye dönüştüğünü görmek bereket ve zenginlik bulacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedi ve fare öldürmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments