Rüyada fare kuyruğu görmek

Rüyada fare kuyruğu görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, torunlarına dahi yeteceğine, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Rüyada fare kuyruğu gördüyseniz:

  • Size kendinizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak kısa süre içinde işten çıkılacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare kuyruğu yemek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet eder.

Rüyada kuyruksuz fare görmek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada fare kuyruğu koparmak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine inanılır.

Rüyada kuyruklu fare görmek daha çok saygı ve destek göreceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments