Rüyada kuyruğu uzun fare görmek

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, dünya malı edineceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına inanılır.

Rüyada kuyruğu uzun fare gördüyseniz:

  • Olaylar lehinize işliyor.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına alamet eder.

Rüyada uzun kuyruklu hayvan görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada uzun kuyruklu kertenkele görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına delalettir.

Rüyada uzun kuyruklu gelinlik görmek gelişiminin hız kazanacağına, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işarettir.

Rüyada kuyruğu uzun gelinlik görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada uzun kuyruklu elbise giymek ümitsizliğe, hiçbir önemli sorunun olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun kuyruklu kedi görmek atılan adımların zarar vereceğine, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments