Rüyada fare kuyruğu koparmak

Rüyada fare kuyruğu koparmak sorununu kolayca çözeceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işarettir.

Rüyada fare kuyruğu koparmak gördüyseniz:

  • Uzun süredir planladığınız bir şeyi yapabilir ya da elde edebilirsiniz.

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada fare kuyruğu koparmak kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada fare kuyruğu yemek günahtan kaçınarak yaşayacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine yorulur.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak mülk edinme planlarının ertelenmesine, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kuyruksuz fare görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına inanılır.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada farenin kuyruğunu görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, kalkınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments