Rüyada kuyruklu fare görmek

Rüyada kuyruklu fare görmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruklu fare gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi veya yaptıklarınızı hemen anlayamayabilirler, on dakika sonra tekrar şansınızı denerseniz, fikirlerini değiştirmeye eğilimli olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, hanesinin bollukla dolacağına tabir olunur.

Rüyada fare kuyruğu görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına delalettir.

Rüyada farenin kuyruğunu görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına işaret eder.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine inanılır.

Rüyada fare kuyruğu yemek dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, sorunlarını gidereceğine delalet eder.

Rüyada kuyruksuz fare görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare kuyruğu koparmak ömrünün de uzun olacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments