Rüyada farenin kuyruğunu koparmak

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işaret eder.

Rüyada farenin kuyruğunu koparmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz bazı sorunlara beklenmedik çözümler getirmenizi sağlayabilir.

Rüyada fare kuyruğu görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada fare kuyruğu koparmak aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak adının yayılacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına yorulur.

Rüyada fareyi kuyruğundan tutmak çok farklı bir kişi olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine alamet eder.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kuyruksuz fare görmek kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada fare kuyruğu yemek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına işaret eder.

Rüyada kuyruğu kopmuş fare görmek rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments