Rüyada kuyruksuz fare görmek

Rüyada kuyruksuz fare görmek atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına işarettir.

Rüyada kuyruksuz fare gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli kullanın.

Rüyada farenin kuyruğuna basmak haksızlık ve nankörlük göreceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyruksuz fare görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin kuyruğundan tutmak bebek sahibi olunacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyruğu kopmuş fare görmek çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruğu uzun fare görmek islam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına işaret eder.

Rüyada farenin kuyruğunu görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada fare kuyruğu koparmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işarettir.

Rüyada uzun kuyruklu fare görmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments