Rüyada apartmanın üstüne çıkmak

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, varlıklı kimse olacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Sizi yakından ilgilendiren her işte aynı yöntemi uygulayarak sonuca gitmeye çalışlın.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine inanılır.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartmana çıkmak imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına işaret eder.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak hasret çekenlerin kavuşacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işarettir.

Rüyada apartman çıkmak sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine alamet eder.

Rüyada apartmanın tepesine çıkmak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak kişinin ağız tadına kavuşacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments