Rüyada apartman çıkmak

Rüyada apartman çıkmak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, zahmete düşeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine rivayet eder.

Rüyada apartman çıkmak gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda harcamalarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada apartmanın üstüne çıkmak masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine inanılır.

Rüyada apartman tepesine çıkmak maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, kişisel kavgaların son bulacağına delalet eder.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak bir süre belini doğrultamayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına işaret eder.

Rüyada apartmanın tepesine çıkmak sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine alamet eder.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına işarettir.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına yorulur.

Rüyada apartman çıkmak hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments