Rüyada apartman merdiveni çıkmak

Rüyada apartman merdiveni çıkmak sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, yüksek makamlara geleceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla hafife alabilirsiniz.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet eder.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada apartman merdiveninden inmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Rüyada apartman merdiveni görmek belaya ve derde düşeceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına rivayet eder.

Rüyada apartmanın tepesine çıkmak ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, işlerini büyüteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments