Rüyada apartman merdiveninden çıkmak

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak gördüyseniz:

  • Sinirlenmek yerine, daha çok çalışıp kazanan taraf olmalısınız.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, geçiminin güçleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalet eder.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok kötü günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada apartman merdiveninden inmek iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine inanılır.

Rüyada apartman merdiveni görmek hasta ise iyileşeceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartmana çıkmak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments