Rüyada apartmanda merdiven çıkmak

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına delalet eder.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Yaşam enerjisi veren kişi ya da yerleri ziyaret ederek enerji toplayabilirsiniz.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına delalet eder.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartman merdiveni görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartman merdiveni yıkamak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmanın merdiveninden inmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, büyük bir özgüven kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartman merdiveninden inmek allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına yorulur.

Rüyada apartman çıkmak kariyer edineceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sema

Kucağımda beyaz kedim 7.kata çıkacakken 14.kata merdivenlerden hızlıca çıkıp tekrar 7.kata iniyorum ve nefes nefese kalıyorum