Rüyada apartmanın en üst katında oturmak

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından en kısa süre içerisinde kurtulacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak gördüyseniz:

  • Size maddi manevi bedel ödetebilecek potansiyele sahip ölçüsüz kişilerden uzak durun.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada apartmanın üst katında olmak tövbe etmeye, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada evin en üst katına çıkmak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine delalettir.

Rüyada binanın en üst katında olmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına yorulur.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, aksiliklerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada apartman katı görmek çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments